Prototypfilm med grafisk form

I steg 2-fasen av arbetet med grafisk form kompletterade vi med bland annat profilsidan och sökresultatsidan och gjorde en enkel ”film” motsvarande prototypfilmen, men nu med den grafiska formen som bas. I filmen kan vi dock inte visa så mycket av tänket runt samarbetssidan, eftersom vi inte är klara med den biten. Vi kan alltså inte visa hur den sidan skulle kunna se ut grafiskt, men vi berättar ändå lite om den.

Vi tycker i alla fall att filmen fungerar och ger en bild av hur det nya intranätet är tänkt att fungera och se ut. Den gamla prototypfilmen börjar ju kännas lite mossig, speciellt med tanke på att vi gjort en del justeringar i ursprungstänket, baserat på bland annat användartester. 

Fillmen ska användas i informationssyfte – på möten, i arbetsgrupper, på vårt nuvarande intranät och här på bloggen förstås.

Ni hittar den på www.youtube.com/orebrokommun (eller via denna länk – http://youtu.be/XvPk-H8dA_Y – men då krävs ni eventuellt på en uppdatering av Adobe Flash Player).

Det här inlägget postades i Grafisk design, Prototyp. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *