Over and out …

Hej alla som följt arbetet med den förberedande fasen av Örebro kommuns kommande sociala intranät. Vi står nu äntligen inför implementering och jag lämnar med varm hand över stafettpinnen till Jana Gullberg, som blir projektledare för implementeringsprojektet.

Jana har lovat att fortsätta blogga om utvecklingsarbetet, så är ni nyfikna är det bara att fortsätta följa bloggen.

Jag drar nu vidare på nya uppdrag – jag är numera processtrateg i Örebro kommun – och önskar Jana lycka till med implementeringen. Jag vill också önska er alla lycka till med utvecklingen av era egna sociala intranät.

Carina

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Over and out …

  1. Jost Werdenhoff skriver:

    Lycka till Carina! Det har varit roligt att hjälpa er med Konceptet och Den grafiska formen i detta projekt. Jag tror även att du och projektgruppen har inspirerat många andra kommuner i landet med ert arbete och visat att ett intranät inte behöver bara vara en anslagstavla utan kan ses som ett ypperligt verktyg för samarbete och kunskapsdelning dess sociala karaktär. Jag skulle bli förvånad efter lanseringen av intranätet om inte kommunens anställda känner att de fått en bättre inblick i kommunens verksamheten och mer hjälp av varandra.

    Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *