Tjuvtitt på Social Collaboration

Välkommen åter!
Nu återupptar vi arbetet med intranätet efter semestern och vilken rivstart vi gjort! Första veckan inleddes med leverantörsmöten med bl.a. SiteVision där vi fick en förhandsvisning av de nya sociala funktionerna och utan att säga för mycket så kan jag berätta att det verkar lovande. Mycket lovande.

Arbetet i närtid för oss i projektet handlar mycket om strukturen på innehållet på intranätet samt interaktionsdesignen, där vi samarbetar med Ziggy, tidigare InUse. Limepark jobbar vidare med utvecklingen i SiteVision och de integrationer vi vill ha till andra system, Trio och iNotes i detta läge, och Findwise håller oss i handen med söklösningen. Det känns tryggt.

Känslan inför höstens arbete är bra och jag ser fram emot att få dela våra erfarenheter med er, som tidigare!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *