Bjuder in till frågestund

Då det är många som hör av sig till oss och vill ta del av vårt arbete med förstudien för det nya intranätet, så kommer vi måndag den 10/12 att ta emot studiebesök i våra lokaler. Det är det sista tillfället på en tid framöver när vi tar oss tid för detta, sedan har vi för avsikt att enbart arbeta med införande-projektet.

Men, för att ge er en chans att vara med den 10/12 så erbjuds ni att skicka in frågor till träffen som vi kommer att besvara här och om det passar i tiden så kan vi även ta emot fler gäster. Anmäl isåfall intresse till oss så tar vi kontakt med er inom kort, den 1/12 ”stänger vi anmälan”. Vi måste också lämna en liten reservation för att vi bara kan ta emot ett visst antal personer den dagen, så först-till-kvarnen-principen gäller.

Material som presenteras under den dagen kommer att läggas ut här för alla att ta del av.
Så, passa på att ställa era frågor nu så laddar vi om sedan för det som kommer framåt!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *