Om webbplatsen

Denna blogg drivs av Örebro kommun med syfte att informera om det pågående projektet med mål att skapa ett nytt socialt och personifierat intranät med samarbetsfunktioner. Syftet med bloggen är även att knyta kontakter och få in nya perspektiv på utvecklingen av vårt intranät.

Projektet startade i oktober 2010 och planeras pågå till början av 2014 men med delleveranser varje år. Projektet är del i ett betydligt större kommunikationsplattformsprojekt, där flera delprojekt bidrar till att lösa de behov som det nya intranätet ska möta. I inläggen kan ni ta del av hur det är strukturerat och vilka delar som påverkar intranätet.   

Projektledare för den förberedande fasen (behovsbilden) är Carina Asplund, informationsstrateg med fokus på internkommunikation.

Projektledare för implementeringen av nytt intranät är Jana Gullberg.

Huvudansvar för denna blogg har Björn Hagström, systemintegratör med ansvar för webb.

6 kommentarer till Om webbplatsen

 1. Karolina Renhed skriver:

  Hejsan!
  Vad kul att hitta till er blogg! Vi på ALMI Företagspartner bloggar också under vårt intranätsprojekt, läs mer om det här: http://uppdragintranat.wordpress.com/
  //Karolina Renhed, projektledare för ALMIs nya intranät

  • Carina Asplund skriver:

   Vad kul. Då får vi följa varandras arbete och funderingar. Jag var nyss inne och kommenterade namnfunderingar för intranätet på er blogg. 🙂

   • Magnus skriver:

    Carina kommer även vi i Örebro välja en extern produkt eller kommer vi bygga själva. Hoppas på det förstnämnda!

    • Björn Hagström skriver:

     Vi siktar på att använda en standardprodukt för samarbete och sociala funktioner. Sedan kommer vi anpassa den men vi vill ha en produkt i grunden.

 2. Jonas skriver:

  Hejsan! Jag har sett er film och är nyfiken på plattformsval. Har ni bestämt er?

  • Carina Asplund skriver:

   Hej Jonas,

   Vi vet att många är nyfikna. Vi jobbar hårt med detta och lovar att komma med information om plattformsvalet så snart vi kan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *