Omvärldsbevakning

Det finns fler spännande initiativ inom området sociala intranät eller bra närliggande ämnen och här samlar vi länkar till de vi hittar. Med sociala intranät menar vi också intranät med samarbetsytor/projektplatser.

Annat intressant

6 kommentarer till Omvärldsbevakning

 1. Emil Öberg skriver:

  Karolinska institutet är helt nya på banan och om det är ”socialt intranät” eller inte återstår att se: http://nyinternwebbki.wordpress.com/

  Sen har vi, kanske inte riktigt på ämnet men ändå närliggande och intressant, intranätgruppen som samlar intranätansvariga i de 33 skånska kommunerna: http://intranatgruppen.wordpress.com/

  • Björn Hagström skriver:

   Tackar, har lagt till KI:s blogg nu. Intranätgruppen var redan med i listan. Man jag känner att det saknas bloggar jag kikat på tidigare men inte kommer ihåg nu:/

 2. Maria Holm skriver:

  Hej! I vår blogg http://blogg.skelleftea.org/intranatet går det följa utvecklingen av Skellefteå kommuns kommande sociala intranät.

 3. Jesper Bylund skriver:

  Hej!
  Intranätgruppens blogg är mer tänkt som inlägg med erfarenhetsutbyte, tanken var att alla skånska kommuner skulle bidra. Men nu är det bara jag som skriver, de andra påstår sig ha skrivkramp och inget att berätta… (vilket inte är sant, det finns flera spännande goda exempel i Skåne).

  Sedan den bloggen gick igång har vi satt igång ett intranätprojekt som löper under 2010-2011. Vi har dock tyvärr inte kapacitet att blogga externt från det projektet. Det är ganska mycket samma personer som driver befintligt intranät i förvaltning, som också är med i projektet.

  Vänliga hälsningar / Jesper Bylund, intranätansvarig Malmö stad

 4. Maria Holm skriver:

  Hej!

  Vi har flyttat bloggarna till egen server så nu har de också nya adresser. Nya adressen till bloggen är http://blogg.skelleftea.se/intranatet. Välkommen att följa oss där!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *